Biblioteca Salle Reus

"Primer llegeix tu i els altres imitaran el plaer que expandeixis". (Emili Teixidor)

Tot anirà bé!

2 comentaris

2020 ha estat un any que difícilment oblidarem. De fet, sense cap mena de dubte, moltes de les històries que hem conegut, o bé que hem protagonitzat, acabaran transmetent-se de generació en generació; i qui sap si, quan arribarà l’any 2115, un avi i la seva neta en parlaran de tot plegat, mentre contemplen el planeta Terra des de l’espai, a bord d’un transbordador espacial. Qui sap, doncs, si tot això acabarà passant, ja que, com bé dia el poeta, tot és possible i tot està per fer. De moment, però, començarem per descobrir el secret que ens volen explicar en Miquel i la Núria, un secret que potser podria ajudar-nos a comprendre que, malgrat els problemes i les dificultats, la vida és realment bonica si aprenem a estimar les nostres diferències i, sobretot, si aprenem a contemplar-la amb perspectiva i amb un gran somriure.

2 thoughts on “Tot anirà bé!

  1. Moltes GRÀCIES, biblioteca de La Salle, per tenir-nos tan informats i per les injeccions d’ànims que ens dones cada vegada que ens recomanes una lectura. Ens mantens vius i a mi especialment em fas FELIÇ !!! Moltes gràcies per la teva tasca i per les il·lustracions que ens fas arribar a través de twiter que posen de manera gràfica el valor de la lectura!!!

    Liked by 1 person

    • Gràcies a tu, Empar, per acompanyar-nos fidelment d’ençà que vàrem iniciar les publicacions al blog. Per cert, demà passat ja en farà sis anys de l’inici d’aquesta aventura! I tant de bo que siguin molts més els moments i les lectures que compartirem en el futur amb persones que tenen un cor tan gran i ple de bondat com el teu. Si llegir ens fa més grans, més lliures i més feliços, entre tots, continuarem treballant perquè aquesta felicitat arribi fins i tot als qui encara no han descobert la màgia de la lectura. Com és de bonic llegir i, sobretot, com és de bonic sentir-se estimat! Molt bon any 2021, Empar! 😉

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s